Vacatureomschrijving

Verlang jij naar een baan in de buitenlucht? En wil je ervoor zorgen dat de omgeving van Alkmaar een stukje groener wordt? Lees dan verder! Deze vacature, medewerker groenvoorziening, is degene die jij zoekt!

Wat ga je doen?

Je komt aan het begin van de dag met jouw team samen op de afgesproken locatie. Dagelijks zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare groene ruimtes in Alkmaar. Jouw werk als medewerker groenvoorziening bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen van groenvoorzieningen zoals bomen, struiken en planten
  • Groenonderhoud zoals snoeien, zagen, maaien en kanten steken.
  • Plaatsen van bouwkundige elementen
  • Netjes te woord staan van buurtbewoners

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Als medewerker groenvoorziening ben jij gemotiveerd! Jij ligt niet wakker van zwaar werk. Je moet in het bezit zijn van een VCA of bereid zijn deze via ons te behalen. Daarnaast is het handig als je over een rijbewijs beschikt zodat er een mogelijkheid is om jou zelfstandig op pad te sturen met de werkbus. Met de juiste inzet kom je een heel eind!

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden naast een aantrekkelijk salaris ook een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen of een eventuele opleiding. Je komt terecht in een hecht team met gezellige collega’s en je werkt het hele seizoen door met uiteindelijk de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.