WERKGEVERS

INFORMATIE WERKGEVERS

Flexteam Uitzendbureau BV gelooft in de grote mogelijkheden van personele flexibiliteit, voor bedrijven en voor mensen. Als werkgever heeft u voortdurend te maken met verandering en competitie. En binnen die dynamische context dient u mee te veranderen en de continuïteit te bewaken. U zult op de kosten en de efficiëntie moeten letten en zorgen dat uw organisatie innovatief blijft.

 

Daartoe bent u alleen in staat als u de omvang, samenstelling en dynamiek van uw personeelsbestand iedere keer weer kunt aanpassen aan nieuwe situaties. Daar staat tegenover dat u uw personeel ook moet blijven motiveren. Personele flexibiliteit, in al haar vormen, is daarom onmisbaar geworden.

 

Goed werkgeverschap is een van de speerpunten van het beleid van Flexteam Uitzendbureau BV, zowel voor haar eigen medewerkers als voor onze flexwerkers. Dit vertaalt zich in aandacht voor de rol van werk in het leven van mensen, ook voor hen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

 

Wilt u weten wat Flexteam Uitzendbureau BV voor u kan betekenen? Bel gerust voor een afspraak om uw behoefte te inventariseren.

WERKGEVERS