UITZENDBUREAU

U zoekt, wat wij hebben gevonden

De arbeidsmarkt is een dynamisch gegeven. Weer is er sprake van krapte, dan weer is de arbeidsmarkt ruimer. Maar in alle situaties geldt, dat u als werkgever op zoek bent naar de juiste man/ vrouw op de juiste plaats in uw bedrijf. Dat is niet altijd zo gemakkelijk als dat het op het eerste oog lijkt.

 

U wordt waarschijnlijk bestookt met aanbiedingen van uitzend- en detacheringbureaus dat zij uw vacatures kunnen opnemen in hun databestand. U heeft een prettig kennismakingsgesprek en zult binnenkort nader horen. U heeft er vertrouwen in, maar vervolgens verneemt u niets meer en wordt dat vertrouwen beschaamd. Logisch dat u wat aarzelend wordt ten opzichte van dat soort mooie aanbiedingen…

Verbintenis

Bij Flexteam Uitzendbureau b.v. beschikken wij inmiddels over een geselecteerd bestand van mensen die aan het werk willen en kunnen. Stuk voor stuk gekwalificeerde medewerkers, die beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring. Gemotiveerd om zich in te zetten voor uw bedrijf. Voor kortere of langere tijd. Zoals Flexteam Uitzendbureau een verbintenis aangaat met zijn kandidaten, zo gaan onze kandidaten een verbintenis met uw bedrijf aan. Dat werkt.

Aan de slag

Alvorens de kandidaat bij uw bedrijf voor te stellen, hebben wij een uitgebreide screening verricht en is de kandidaat goed op de hoogte van de ins & outs van uw onderneming en de opdracht die vervuld moet worden. In een persoonlijk gesprek kunt u zelf beoordelen of wij ons werk goed hebben gedaan en of de kandidaat voor u aan de slag kan. De hele administratieve rompslomp die daarbij komt kijken, nemen wij vanzelfsprekend graag uit uw handen. Aan de slag gaan en blijven; dat is belangrijk om uw bedrijfsprocessen te borgen en productie te realiseren.

Eerlijkheid duurt…

Heeft u ook vacatures waarvoor u de juiste mensen zoekt? Schroom dan niet om contact met Flexteam Uitzendbureau B.V. op te nemen. Wij zullen u eerlijk vertellen wat wij voor u in de aanbieding hebben. En mocht dat op dit moment niet het geval zijn, dan zijn daar ook open in. Tenslotte is het zonde om elkaars kostbare tijd te verspillen. Dan kunnen wij beter actief op zoek gaan naar de kandidaat die u zoekt. Aan de slag met Flexteam Uitzendbureau B.V.