BEDRIJFSDIENSTEN

SCHOONMAAK

Om goed schoonmaakonderhoud te kunnen plegen werken wij met betrouwbaar personeel, de juiste middelen en materialen en een op de klant afgestemd werkprogramma, hierbij is een goede aansturing van belang. Schoonmaakwerk blijft tenslotte mensenwerk!

GLASBEWASSING

Het wassen van glas is het werk geworden van vakmensen, glazenwassers dus, die weten hoe het glas goed en efficiënt dient te worden gewassen en uiteraard net zo makkelijk omgaan met een ladder als met een hoogwerker. Maar die ook weten welke veiligheidsvoorschriften er gelden. Op de afgesproken tijd of frequentie komen onze glazenwassers bij u langs om de werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.

PERSONEEL

Sinds 2001 bieden wij personeel aan voor diverse functies. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van kantines (voor zowel de maaltijden als het schoonhouden volgens de HACCP-richtlijnen).

SPECIALISTISCHE REINIGING

Wij voeren specialistische werkzaamheden uit zoals gevelreiniging, tapijtreiniging, kristalliseren van natuursteen vloeren, polymeren van kunststof vloeren, bouwschoonmaken en het onderhouden van bouwketen. Daarnaast is er de reiniging in de industriële sfeer, dit is niet alleen het schoonmaken van productieruimten, maar ook het periodiek reinigen van machines, werkplekken, spanten, lampen, leidingen en natuurlijk ook het vervangen van verlichtingen.

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Wij leveren sanitaire voorzieningen voor concurrerende prijzen die gebaseerd zijn op onbeperkt gebruik. Daarnaast leveren wij toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes en handzeep en wij wassen uw hand – en of theedoeken. Een goede hygiëne is een must!